Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul ANIXI Apartament Holiday

Hotelul ANIXI este situat la 250 de metri de plaja din Obzor si ofera apartamente in sistem self-catering, cu acces Wi-Fi gratuit si balcon. Exista o mica piscina in aer liber.
Avand aer conditionat si TV prin satelit, toate unitatile de cazare ale Hotelului ANIXI includ o chicineta complet utilata si o zona de sufragerie. Baile sunt dotate cu dus si articole de toaleta gratuite.
La receptia cu program non-stop este disponibil un serviciu de inchiriere de masini in hol va puteti relaxa si puteti savura o bautura la bar.
Exista parcare gratuita la hotel. in schimbul unui cost suplimentar sunt organizate servicii de transfer la aeroporturile din Burgas si Varna. Centrul orasului Obzor este la 400 de metri.

Servicii de masa: Demipensiune

Facilitati copii:

-1 copil 0-3,99 beneficiaza de gratuitate; 1 copil 04-6.99 cu 2 adulti - 4 euro supliment de masa; Child 07-11.99 cu 2 adulti - 9 EUR supliment de masa.;
-a 3-lea,al 4-lea Adult in extra bed in Studio/APP 1-Bedroom - 70% din pretul unui regular bed .
-al 5-leah Adult in extra bed in APP 2-Bedroom - 80% din pretul unui regular bed
-al 6-lea adult in extra bed in APP 2-Bedroom - 70% din pretul unui regular bed

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie