Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Lantul hotelier Melia Hotels International a fost infiintat in 1956 si cuprinde peste 350 hoteluri, avand brandurile: Melia, Tryp, Sol Hotels, Innside, Gran Melia, Paradisus Resorts si Me by Melia.
Hotelul Sol Luna Bay 4**** din Obzor face parte din categoria de hoteluri 'upscale' (sau de lux) si se bucura de o pozitie privelegiata, chiar pe plaja din frumoasa statiune Obzor. Din lantul hotelier Melia Hotels International, redenumit asa in 2011, fac parte si hotelurile Melia Grand Hermitage 5* din Nisipurile de Aur si hotelurile Sol Nessebar Palace 5*, Sol Nessebar Mare 4* si Sol Nessebar Bay 4* din Nessebar.
Obzor este o statiune situata in zona centrala a litoralului bulgaresc, la circa 50 km. sud de orasul Varna, si la circa 30 km. nord de frumosul oras medieval Nessebar. Obzor este una din cele mai vechi asezari bulgaresti de pe malul marii, ruinele templului roman Jupiter sunt expuse in parcul centrului modern al localitatii Obzor. Plaja din Obzor este considerata a fi printre cele mai frumoase din Bulgaria, bucurandu-se de nisip fin, intrare lina in mare, si vreme buna.

Descrierea unitatii de cazare - 2009 - Inaugurarea hotelului Sol Luna Bay 4* din Obzor
- 2010 - Sol Luna Bay 4* - Cel mai popular hotel bulgaresc
- 2010, 2011, 2012 - Inclus in lista celor mai bune 99 hoteluri din lume (holidaycheck)
Hotelul Sol Luna Bay 4* din Obzor este considerat a fi printre cele mai bune unitati de cazare din Bulgaria, si reprezinta o destinatie de vacanta unica, deosebita si memorabila, orientata spre turism de masa, de vacanta si de relaxare, dar si turism de afaceri. Hotelul se adreseaza in special familiilor si cuplurilor, care doresc un concediu de calitate la malul marii. Pozitia hotelului la baza golfului, plaja lata cu nisip fin si intrarea lina in mare din frumoasa statiune Obzor, sunt doar cateva din avantajele de care se bucura hotelul Sol Luna Bay 4*. Cazarea se ofera in camere spatioase si confortabile iar serviciile si facilitatile vor completa un concediu perfect. Oaspetii hotelului au posibilitatea si de a vizita orasul medieval Nessebar situat la circa 30 km. sud de statiune, sau pot ajunge la Capul Emine - 15 km. sud de Obzor - ruinele fortaretei antice bulgaresti Emona, a manastirii si a farului.

Conditii de cazare

Sol Luna Bay 4**** din Obzor reprezinta o constructie de 7 niveluri, care sunt deservite de 8 lifturi, avand capacitate totala de cazare de 374 camere duble standard si 84 'Family room'.
Camerele duble sunt foarte spatioase si confortabile, avand suprafata de 33 mp. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, grup sanitar propriu cu cada sau dus, uscator de par in camera, TV satelit, minibar, telefon, seif (contra cost), canapea de 1 persoana extensibila (utilizata ca pat suplimentar) balcon. Majoritatea camerelor beneficiaza de vedere frontala sau laterala la mare, dar exista si camere cu vedere la statiune/munte. In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti.
Pentru familii cu copii se recomanda cazarea in Family Room, avand suprafata totala de 54 mp. Aceste tipuri de camera reprezinta o camera dubla standard si un dormitor micut suplimentar, avand 4 paturi normale si o canapea extensibila pentru 1 persoana, deservite de un grup sanitar. Family room au aceleasi dotari ca si camerele duble.

Servicii de masa:ALL INCLUSIVE

Facilitati copii:
-1 copil (02-11.99) cu 2 adulti in dubla beneficiaza de gratuitate
-1 copil (02-11.99) cu 3 adulti in family room+ extra bed beneficiaza de gratuitate

Servicii si Facilitati Hotel
Unul din avantajele majore ale complexului Sol Luna Bay 4* din Obzor este reprezentat de situarea lui exact pe plaja, in zona centrala a statiunii Obzor. Un alt avantaj este ca oaspetii hotelului se pot relaxa atat la piscina, cat si la plaja privata, cu sezlonguri si umbrele oferite de catre hotel prin programul All Inclusive.
Piscina exterioara spatioasa dispune de sectiune pentru copii. Sezlongurile si umbrelele la piscina sunt gratuite, in limita disponibilitatilor. Va puteti delecta cu cocktail-uri si racoritoare la barul de la piscina. In afara de piscina exterioara, complexul dispune de o frumoasa piscina interioara, fitness, boccia, darts, tenis de masa.
Restaurantul principal este foarte spatios, avand capacitatea de 850 locuri si oferind preparate delicioase din bucataria bulgareasca si internationala, in conformitate cu serile tematice organizate periodic la acesta. In vara anului 2013 s-a deschis un al doilea restaurant tematic, care serveste preparate prin programul 'all inclusive', care dispune si de terasa proprie. Complexul dispune de un restaurant a la carte 'So Good'. Toate restaurantele ofera scaune inalte pentru copilasi. La dispozitia oaspetilor va fi si Lobby bar, WiFi in lobby (gratuit).
Sol Luna Bay 4* va asteapta cu un variat program de animatie, adresat atat adultilor cat si copiilor. Oaspetii hotelului pot practica sporturi precum aerobica, aerobica in apa, volei pe plaja, fotbal pe plaja, sporturi nautice pe plaja, pot inchiria biliclete si descoperi frumosul Cap Emina; sau pot petrece timpul in hotel jucand biliard, darts, boccia, tenis de masa.
Copiii se pot bucura de Mini Club, loc de joaca pentru copii, gradinita pentru copii de 6 ori pe saptamana (10:00 - 13:00 h. si 15:00 - 17:00 h.), jocuri electronice.
Hotelul dispune de un centru modern de SPA ce ofera proceduri de intretinere corporala, sauna, masaj, fitness/gym, jacuzzi, coafor, salon de infrumusetare, Internet Cafe, birou de schimb valutar, minimarket, sala de conferinte de 170 locuri si cateva sali pentru sedinte, spalatorie, parcare pazita (contra cost).
Accesul cu animale de companie este strict interzis.

Incepand cu 16.08.2013 s-a dat in folosinta un MINI-AQUA PARK intins pe 1300 mp, situat pe teritoriul complexului Sol Luna Bay, Accesul oaspetilor hotelului este gratuit. Facilitatile :

4 tobogane de apa pentru persoane de inaltime min 1,30 m (aquatube, tobogan,cascada ,multislide)
2 tobogane pentru copii in piscina dedicata copiilor
Aquaparcul este deschis zilnic in perioada 01.06-15.09 in functie de conditiile meteo si de programul hotelului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie