Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Scor Booking: 9.2 Superb Complexul este situat pe malul marii, la aproximativ 800 de metrii de centrul orasului pitoresc Parga. Ofera camere spatioase si elegante, o cafenea, un restaurant pe plaja si sezlonguri. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul Parga Beach 4* este localizat pe plaja din Chrisogiali – Valtos, la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orasului Parga. La o ora distanta de mers cu masina se afla Aeroportul Aktio, iar la 45 de minute este orasul Prevaza. Portul International Igoumenitsa este la 48 de km, iar in Salonic se poate ajunge pe autostrada Egantia. Apa marii este foarte clara, iar plajele de nisip sunt mari, de-a lungul coastei, unde sunt oferite si sezlonguri.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera parcare privata gratuita, piscina in aer liber cu sezlonguri, piscina incalzita, prosoape de plaja, wi-fi gratuit, terasa, gratar (cost suplimentar), bar, restaurant, curatatorie chimica si spalatorie (contra cost), transfer aeroport (contra cost), seif,  sala de fitness, centru wellness, loc de joaca pentru copii, camera de jocuri.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditinat, TV, mic dejun in camera, balcon sau terasa, baie cu articole de toaleta gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie