Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURELIUS IMPARATUL ROMANILOR


Descriere


Hotelul AURELIUS IMPARATUL ROMANILOR : Complexul arhitectonic realizat in anul 2006, aduce rafinamentul si nobletea caracteristice Alpilor Tirolezi pe malul lacului Miorita din statiunea Poiana Brasov (1030 metri altitudine).Cladirea impunatoare ofera o panorama unica spre partia de schi de pe muntele Postavarul. Structurile unui complex turistic de lux, hotel, restaurant cu terasa pe lac, sali de conferinta, parcare pazita se integreza perfect in peisajul montan.Lobby-ul impunator, bogat decorat, va introduce intr-o atmosfera specifica marilor hoteluri europene. Hotelul este situat pe marginea lacului din Poiana Brasov, cea mai cunoscuta statiune din Romania si ofera o priveliste unica asupra zonei montane.


Cazare : Oaspetii au la dispozitie 208 locuri de cazare, in 93 de camere dotate cu baie proprie, aer conditionat, cablu TV, telefon, radio, minibar, sala de conferinta, jacuzzi, sauna, sala de intretinere/sport:15 superior room (60 mp),36 deluxe room ( 100 mp),15 executive room (120 mp),20 premier suite,7 deluxe suite (200 mp).Spatiile de cazare sunt mari si luminoase, mobilate luxurios, in stilul "Imparatul Romanilor" iar arhitectura interioara este foarte variata.



Servicii de masa : Renovat si decorat in stilul "Imparatul Romanilor" restaurantul are 350 de locuri si ofera posibilitati de amenajare pentru servirea mesei, pentru spectacole sau conferinte.Salonul Miorita are o capacitate de 300 de locuri dispuse pe 2 niveluri, unite printr-o scara de acces,ideal pentru a admira locul luminat de razele diminetii in timp ce savurati micul dejun. Oferta culinara imbina cele mai bune traditii locale cu rafinamentul.


Servicii optionale cu plata :Bar,Restaurant traditional romanesc pentru pranz/cina,Serviciu de masaj,Teren de tenis acoperit,Snnoker,Instructor de ski,Inchirieri ATV –uri, snowmobil

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie