Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotel Via Pontica este situat in Pomorie, la 15 km nord de aeroportul din Burgas si 18 km nord de Sunny Beach.

FACILITATI CAMERE: AC, baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, TV, balcon.

FACILITATI HOTEL: restaurant, terasa, bar la piscina, centru SPA (baie turceasca/baie cu aburi, masaj, solar, Jacuzzi, sauna, piscina interioara), crama cu degustare de vinuri construita in anul 1932, piscina exterioara, fitness, billiard, teren de joaca pt copii, seif, parcare gratuita.

GRATUIT: accesul la piscina interioara si exterioara, sezlonguri si umbrelute la plaja si la piscina.

Restaurant bufet :
Mic dejun: 07.30 AM - 10 AM
Bufetul extins acopera o varietate de preparate calde si reci, fructe proaspete, delicioase, precum si un cooking show.
Selectia larga a bufetului include: produse de patiserie dulci si sarate, cereale, fructe de sezon, iaurt simplu si iaurt cu fructe, unt, gem, miere, oua fierte, branzeturi, mic dejun englezesc, legume proaspete, oua prajite, carnati, bacon, sandwichuri (cu branza, sunca).
Oaspetii pot savura clatite cu miere, ciocolata sau dulceata sau o omleta cu ceapa, branza, sunca, bacon sau ciuperci) in aria de cooking show. Turistii au la dispozitie, de asemenea, lapte, ciocolata calda, ceai englezesc si o larga varietate de ceaiuri cu arome fructate sau bauturi soft.

Pranz: 12.30 PM -02.30 PM
Meniul restaurantului bufet include o gama variata de preparate: salate, preparate international, deserturi light, fructe proaspete, legume la gratar, carne la gratar, meniu pentru copii, kids menu si peste, in zona de cooking show.
Se pot servi vin si bere draught, bauturi alcoolice locale, bauturi soft, lapte, ciocolata calda, ceai englezesc si o larga varietate de ceaiuri cu arome fructate sau bauturi soft.

Cina: 06.30 PM-09.00 PM
Meniul restaurantului bufet pentru cina include o selectie de preparate locale si international, suplimentate de o varietate de preparate dedicate vegetarienilor, precum si o gama larga de branzeturi si diverse tipuri de carne, fructe si deserturi delicioase, dar si specialitatea servita in cadrul serilor tematice din fiecare saptamana.
Se pot servi vin si bere draught, bauturi alcoolice locale, bauturi soft, lapte, ciocolata calda, ceai englezesc si o larga varietate de ceaiuri cu arome fructate sau bauturi soft.

Kids corner - meniul dedicat copiilor se poate servi atat la mic dejun, cat si la pranz si cina.

Restaurant Garden A la Carte :
Intr-o atmosfera relaxanta, plina de specialitati din bucataria nationala bulgareasca si folclorul national bulgaresc, restaurantul Garden A la Carte este locul perfect pentru a experimenta traditiile din Bulgaria si preparatele homemade. Oaspetii pot savura o selectie de vinuri si bauturi din Pomorie, productie a brand-ului Black Sea Gold, producator de vinuri si bauturi de calitate.
Turistii cazati in acest hotel pot rezerva o data pe sejur (rezervare cu o zi in avans la receptia hotelului) o cina la restaurantul Garden A la Carte, deschis zilnic de la 19.30 pm pana la 10.00 pm.

Baruri
Lobby Bar:
Bauturi: 10.00 AM -01.00 AM
Acest bar este locul perfect pentru oaspetii ce doresc sa savureze bauturi pe toata durata zilei. Turistii pot alege intre bauturi alcoolice de import sau locale, bauturi soft, sucuri naturale, cocktailuri, bauturi calde (cafea, cappuccino, lapte, cacao cu lapte, mochaccino, ciocolata calda).

Gustari: 10.00 AM - 11.00 AM / 04.00 PM - 05.00 PM
Lobby barul ofera gustari delicioase zilnic intre orele 10.00 AM -11.00 AM si 04.00 PM - 05.00 PM. Oaspetii pot alege intre diverse prajituri delicioase, chifle cu dulceata si crema, prajiturele, mini gustari dulci sau biscuiti sarati.

Pool Bar:
Bauturi: 10.00 AM -06.00 PM
In timp ce oaspetii stau la piscina si se bucura de soare, pot savura bauturile barului de la piscina.
Pozitionat piscina exterioara, barul surprinde printr-o selectie de bauturi alcoolice locale, sucuri, cocktailuri, bauturi calde (cafea, cappuccino, lapte, cacao cu lapte, mochaccino, ciocolata calda).

Outdoor Fresh Bar:
Bauturi: 10.30 AM - 12.00 AM / 03.00 PM - 05.00 PM
Barul Fresh este pozitionat langa piscina cu apa sarata si ofera sucuri proaspat stoarse (citrice si alte fructe), smoothie-uri, milkshake-uri si o gama variata de ceaiuri pentru a completa incantatoarea experienta din sauna, jacuzzi sau masajul relaxant.

Garden Barbecue Bar:
Gustari: 11.00 AM - 05.00 PM
O variata selectie de gustari este disponibila la barul Garden Barbecue, pozitionat chiar langa piscina exterioara. Sandwichuri, burger si pizza sunt preparate la cerere si servite cu garnitura, dupa preferintele fiecaruia.

Wine Bar:
Bauturi: 09.00 PM - 12.00 AM
Wine bar-ul este pozitionat langa Muzeul de Vinuri si este un spatiu deschis unde se pot servi mai multe tipuri de vin autentic, atat traditionale bulgaresti, dar si bauturi soft sau faimosul -rachiu- al lantului Black Sea Gold.

Degustare de vin: 08.00 PM - 09.00 PM
Oaspetii au ocazia de a degusta vin o data pe sejur, printr-o programare stabilita la receptia hotelului, cu cel putin o zi in avans.


Activitati si recreere incluse in programul Ultra All Inclusive

Oaspetii pot alege dintr-o gama variata de activitati, pentru un sejur cat mai frumos.
-Piscina exterioara - pozitionata in parcul hotelului; sezlonguri si umbrele sunt disponibile pentru oaspeti.
-Piscina exterioara pentru copii si mini tobogane.
-Piscina exterioara cu apa sarata
-Camera de relaxare
-Piscina interioara, in cadrul centrului SPA si langa centru medical
-Sala de fitness - pentru a putea continua procedurile de la sala si in timpul vacantei
-Animatie -pe durata sezonului vara 2018, hotelul ofera o gama variata de entertainment atat pentru adulti, cat si pentru copii. Animatia de zi include gimnastica, aerobic in apa sau volleyball.
Programul de seara include lectii de dans, bingo, show-uri tematice, karaoke, petrecere cu DJ in zona amfiteatrului. Programele de animatie sunt potrivite pentru mai multe categorii de varsta (ex: 3-5 ani, 6-12 ani, 12-17 ani etc).
-Mini Club in gradina - cei mici se vor bucura de vacanta la fel de mult ca parintii lor, avand in vedere faptul ca hotelul este dotat cu un mini club echipat complet, unde animatorii organizeaza mini discoteca si toate tipurile de activitati pentru copii.
-Wi-fi -conexiune wireless gratuita disponibila oriunde in hotel pentru ca oaspetii sa impartaseasca online momentele frumoase
-Camera de jocuri - masa de tenis, biliard, darts
-Teren de joaca multifunctional
-Mini bar gratuit la sosire -o singura data pe sejur
-Seif in fiecare camera
-Gradina special amenajata pentru recreere si plimbari

Pachetul Ultra All Inclusive nu include

Pentru orice informative referitoare la serviciile aditionale neincluse in pachetul Ultra All Inclusive, oaspetii pot adresa informatii oricand la receptia hotelului.

-Toate bauturile din meniul A la Carte din Lobby Bar / 08.00 AM -12.00 AM/.
-Mancare si bauturi din restaurantul Garden A la Carte, cu exceptia cinei bulgaresti, o data pe sejur.
-Servicii SPA masaje si diverse proceduri cosmetice.
-Tratamente medicale si procedure la centrul medical al complexului.
-Studio de infrumusetare coafor, manichiura, pedichiura, cosmetica.
-Prosoape pentru piscina oaspetii pot beneficia de prosoape pentru piscina de la receptia hotelului, contra cost.
-Sala de conferinte - capacitate de 200 de scaune cu 2 intrari separate, prin Muzeul de Vinuri.
Pentru a solicita o rezervare a salii de conferinte, va rugam sa contactati receptia hotelului.
-Sectiune speciala la Wine Bar, pentru vinuri si suveniruri.
-Serviciu de curatatorie - oaspetii vor gasi lista cu preturi in camerele lor. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati receptia hotelului.
-Apeluri telefonice - pretul depinde de zona catre care se face apelul. Pentru mai multe informatii, va rugam sa rasfoiti brosura cu informatii din camera.
-Transferuri de la/catre aeroport.
-Servicii de taxi.
-Inchiriere masini.
-Parcare 5 euro/zi.


Informatii importante
-Check in-ul se poate face incepand cu orele 02.00 PM, iar check out-ul pana la orele 12.00 PM.
Pentru early check in si late check out se percep costuri aditionale. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati receptia hotelului sau apelati tasta 9 din camera.
-La check in, oaspetii vor primi bratari All Inclusive. Bratarile vor fi purtate pe toata durata sejurului. Bratarile pierdute vor fi taxate la receptia hotelului.
-Programul All Inclusive este disponibil de la ora check in-ului (02.00 PM) pana la ora check out-ului (12.00 PM).
-Nu este permisa folosirea sticlelor sau a paharelor de sticla in zona piscinelor, din motive de siguranta.
-Mic dejun-ul sau pranzul la pachet sunt disponibile pentru oaspeti daca acestia planuiesc sa iasa in afara hotelului. Va rugam sa informati receptia hotelului cu cel putin o zi in avans, inainte de 08.00 PM.
-Pentru cina bulgareasca la restaurantul Garden A la Carte si degustarea de vinuri este necesara o rezervare in avans, cu cel putin 24 de ore inainte.
-Prosoapele nesupravegheate si bunurile personale din zona piscinelor vor fi colectate si depozitate de salvamar.
-Unele facilitati nu vor fi disponibile in extrasezon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie