Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olympus Thea (Platamonas)


Descriere

Descriere: Hotelul Olympus Thea este potrivit atat pentru vacante de vara, cat si pentru vacante de iarna.
Tip masa: Demipensiune
Localizare: Hotelul Olympus Thea este situat pe Drumul NaLLional Atena-Salonic la 110 km de aeroportul international Makedonia din Thessaloniki. Statiunea de schi Elatochori este la 50 km de hotel. Se poate ajunge foarte usor si repede in orasele Katerini si Larisa.
Plaja: Olympus Thea este la numai 500 de metri de coasta din Pieria si plaja sa cu Steag Albastru si la 800 de metri de plaja din Platamonas
Dotari camere: Camerele hotelului Olympus Thea sunt amenajate modern si utilate cu toate facilitatile necesare. Acestea sunt izolate fonic si au aer conditionat si balcon cu vedere la mare sau la munti. Facilittile camerelor includ TV prin satelit, Wi-Fi gratuit si minibar. De asemenea, sunt disponibile camere comunicante si camere adaptate persoanelor cu mobilitate redusa. Fiecare camera are baie proprie, dus si uscator de par.
Facilitati: Hotelul Olympus Thea va pune la dispozitie o serie de facilitati moderne si servicii de calitate care va vor garanta un sejur de neuitat. Aici veti gasi receptie disponibila 24 ore, aer conditionat in zonele publice, camera pentru bagaje, spalatorie/curatatorie, mini-market, restaurant, bar. Hotelul Olympus Thea va pune la dispozitie 2 piscine in aer liber, o gradina si un restaurant cu terasa in aer liber.
Facilitati copii: loc de joaca in aer liber, piscina cu sectiune pentru copii.
Clasificare agentie: 4*
Website: http://www.olympusthea.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.