Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Anda ***

Renovat complet in mai 2013, Hotelul Anda de 4 stele se afla in centrul orasului Sinaia, cea mai importanta statiune de pe Valea Prahovei, aproape de primarie si statia de telecabina. Sinaia se afla la aproximativ 120 km nord-vest de Bucuresti si este cunoscuta sub numele de Perla Carpatilor. Statiunea montana este frumoasa si ofera peisaje magnifice si oportunitati de excursii pe tot parcursul anului. in timpul iernii, puteti sa schiati pe portiile de schi deosebite, sa vizitati Castelul Peles si cazinoul sau sa optati pentru excursii pe munte sau la Castelul lui Dracula.
Toate camerele ofera cel mai inalt standard de confort. Puteti sa petreceti o seara placuta in pivnita de vinuri a hotelului, unde puteti sa savurati bauturi si mancaruri din bucataria romaneasca traditionala. Hotelul ofera confort, eleganta si servicii de foarte buna calitate. Salile de conferinte de la Anda sunt alegerea perfecta pentru intalniri si sesiuni de pregatire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie