Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CUMPATU


Descriere

Hotelul Cumpatu este situat intr-o zona de vis a Cartierului Cumpatu din Sinaia.

Inconjurat de privelistea maiestuoasa a Muntilor Bucegi, intr-un decor feeric, acest loc magic te va ajuta sa te detasezi de agitatia urbana. Insa nu doar paradisul naturii din jur te va scapa de stres, ci si eleganta si rafinamentul complexului hotelier, care te vor conduce intr-un ambient luxos, fiind locul ideal atat pentru relaxare, distractie dar si pentru o calatorie de afaceri.
Hotel Cumpatu **** este situat in Cartierul Cumpatu din Sinaia, intr-o zona linistita. Serviciile de calitate, designul interior, tablourile autentice alaturi de peisajul montan creeaza locul ideal pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Descriere camere:
Hotel Cumpatu dispune de un total de 25 camere repartizate astfel: 24 duble (dintre care 6 duble cu doua paturi, 11 camere duble executive si 7 camere duble deluxe) si 1 apartament junior compus din spatiu de dormit si canapea.
Dotari camere: telefon, LCD TV, caseta individuala de valori, minibar, acces la internet, termostat ambiental individual, baile sunt dotate cu cada, feohn, alarma de urgenta.

Descriere facilitati:
Check-in incepand cu ora 14:00; check-out pana la ora 12:00.

Locatie:
Dotari generale: parcare proprie monitorizata video, internet wireless in tot complexul, pastrare obiecte de valoare, 2 restaurante (cu specific vanatoresc, dar si cu preparate din bucataria romaneasca si gastronomia internationala), loc de joaca interior si exterior pentru copii, terasa cu priveliste asupra masivului Bucegi, zona barbeque, colt cu animalute, parc de aventura (cu trasee de catarare prin copaci, perete de escalada, tir cu arcul, paintball, tiroliene, trasee offroad, biliard, tenis de masa).

Atractii turistice:
Casa Memoriala George Enescu, Manastirea Sinaia, Castelul Pelisor, Manastirea Caraiman, Castelul Peles, Cazinoul Sinaia, Parcul Dimitrie Ghica, Garile Regale din Sinaia, Muzeul de trenulete, partiile de ski, telegondola.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu. Complexul dispune de 2 restaurante (cu specific vanatoresc, dar si cu preparate din bucataria romaneasca si gastronomia internationala).

Facilitati evenimente:
Sala de conferinta cu o capacitate de 80 locuri, complet echipata din punct de vedere tehnic (videoproiector de ultima generatie, ecran proiectie, flipchart, Lcd-Tv, sonorizare, internet wireless, consumabilele oferite gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Children playground
SPA
Hairdryer
Sauna
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Reception desk
Garden
Massage
Minibar
Safety deposit box at reception
Airport transfer
Room service

Locatie