Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLM Dream Deals

NEW YORK CITY
de la 529 EUR*
Punta Cana
de la 619 EUR*
RIO DE JANEIRO
de la 499 EUR*
SEATTLE
de la 745 EUR*
SAINT MARTIN
de la 659 EUR*

Grupul AIR FRANCE - KLM lanseaza campania promotionala de toamna, cu reduceri la biletele de avion de pana la 40%. Pasagerii AIR FRANCE - KLM vor putea alege dintr-o lista extinsa de destinatii din toata lumea, cu peste 100 de destinatii intercontinentale dar si destinatii europene. Campania promotionala este valabila pana pe 10 septembrie, cu preturi speciale pentru destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

Calatorii curiosi sa exploreze Asia isi pot achizitiona bilete pentru Beijing si Shanghai cu preturi incepand de la 439 euro, Mumbai de la 479 euro, Bangkok de la 539 euro si Hong Kong de la 569 euro, zboruri dus-intors. Pentru turistii care isi doresc sa descopere unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus in vanzare bilete spre Singapore de la 529 euro de persoana, dus-intors.

Africa se afla in oferta cu bilete de avion incepand de la 489 euro pentru Johannesburg, 579 euro pentru Nairobi, Cape Town de la 669 euro, iar preturile pentru Zanzibar pornesc de la 699 euro, zbor dus-intors.

Pasionatii de calatorii care vor sa ajunga in Brazilia, au la dispozitie bilete incepand de la 499 euro de persoana, dus-intors, in Sao Paulo si Rio de Janeiro.

Pentru o experienta de calatorie in locuri exotice cu plaje paradisiace, pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele catre Punta Cana de la 619 euro, Martinique si Saint Martin de la 659 euro, Pointe-à-Pitre de la 719 euro, zboruri dus-intors.

Destinatiile nord-americane asteapta sa fie explorate cu preturi de la 485 euro pentru Miami, 529 euro pentru New York, 619 euro la Boston, 609 euro la Detroit, 639 euro la Los Angeles si multe alte orase.

Rezervarea biletelor la aceste preturi este posibila pana pe 10 septembrie 2018, iar perioada de calatorie pentru toate destinatiile este pana pe data de 30 iunie 2019. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse.

Click aici pentru a trimite o solicitare de rezervare.